Vælg en side

Sprøjtelakering på Fyn

Hvorfor vælge sprøjtelakering

Hos RA Malerentreprise har vi over 10 års erfaring med sprøjtelakering og kan derfor levere et arbejde af høj kvalitet. Hos RA Malerentreprise tilbyder vi sprøjtelakering af møbler, køkkenlåger, døre, specialdesignet inventar mm. på vores værksted i Odense. Vi følger altid med udviklingen i branchen og bestræber os på at være i besiddelse af den nyeste viden og de bedste maskiner, når vi udfører opgaven.

Sprøjtemaling er en hurtig og effektiv løsning, der sikrer dig et flot resultat, uanset hvad du skal have malet. Arbejdet bliver altid udført af vores erfarne sprøjtemaler, der sætter en stor ære i at udføre kvalitetsarbejde.

Ønsker du en mere ensartet overflade, end der kan opnås ved brug af pensel og rulle, så skal du vælge at få sprøjtelakeret dine produkter. Processen med sprøjtelakering er oftest langt mere effektivt, så du vil derfor oftest kunne opnå besparelse på både tid og penge ved at vælge sprøjtelakering fremfor almindelig malerbehandling.

Sprøjtemalede køkkenskuffer før sprøjtemalingen.Sprøjtelakerede køkkenskuffer efter behandling.

Sprøjtelakerede køkkenskuffer med mat overflade

Dine muligheder med sprøjtemaling

Sprøjtelakering af køkkenlåger: Måske er du glad for indretningen i dit køkken, men der er efterhånden en del brugsskrammer, eller måske passer farve og greb ikke længere til tiden trends. Fortvivl ikke for dit køkken kan som udgangspunkt altid opgraderes med nye farver og greb eller opfriskes i eksisterende farve så brugsspor fjernes. Vi kan fx spartle evt. større skader og fjerne huller fra tidligere greb så du kan starte på en frisk og vælge farve og greb på ny. Alt det kræver af dig er blot, at du kan afmontere dine låger, så sørger vi for resten.

Sprøjtelakering af døre: Trænger dine indvendige eller udvendige døre til at blive frisket op eller måske ønsker du et farveskift på dem? Vi klarer lakering af dine døre, uanset om det er gamle fyldningsdøre eller pladedøre. Du skal blot selv afmontere dørene og beslutte dig for en farve, så klarer vi resten.

Sprøjtelakering af alle typer træværk inden montering: Vi udfører alle typer maling af træværk til både indendørs og udendørs brug. Hvis du vælger at få formalet træværket inden montering, giver det et mere ensartet look og sikrer, at alle flader behandles effektivt og korrekt. Da processen med sprøjtelakering er langt mere effektiv, end at det udføres på pladsen efter montering, vil der her være en del at spare på din faktura, lige så vel som at slutresultatet bliver bedre. Vi har stor erfaring med lakering af hegn, låger, porte, sternbrædder, fodpaneler, karme og døre til din private bolig eller til større byggeprojekter. Du skal blot sørge for levering til vores værksted, så klarer vi resten.

Sprøjtelakering af specialdesign og interiør: Vi har for flere erhvervskunder og private udført lakering af specialdesignede hylder, møbler, snedkerinventar, radiatorskjulere og andre effekter. Vores værksted er indrettet til at kunne håndtere næsten alle former og størrelser, og vores erfaring er stor. Har du en spændende opgave i denne kategori, så kontakt os endelig så vi sammen kan finde god løsning.

Sprøjtelakerede døre med ensartet overflade på stativ.

Sprøjtelakering af troldtekt

Bord med ubehandlet troldtekt klar til behandling af maler.
Troldtekt akustikloft behandles af maler i Odense
Troldtekt færdigbehandlet med maling.

Uforpligtende tilbud på sprøjtelakering

Kontakt os med det samme for at få et uforpligtende tilbud på sprøjtelakering. Vi løser alle sprøjtelakeringsopgaver. Vi sprøjtelakerer i eget værksted i Odense på Fyn. Vi kan sprøjtelakere på stort set alle typer overflader, og farvevalget er helt op til dig.

Kontakt os på telefonnummer 26 22 00 89, skriv en mail til ra@ra-maler.dk  eller brug vores kontaktformular her:

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Ronny Andersen, indehaver af malerfirmaet RA Malerentreprise i Odense

Omfattet af Danske Malermestres garantiordning

Logo fra EnRigtigMaler.dk, kvalitetsstempel for malere.

Vi samarbejder bl.a. med:

Logo fra Jotun, virksomhed der sælger maling
Logo fra Dyrup, en virksomhed der sælger maling
Logo fra Nordsjö
Würth-logo.
Beck og Jørgensen-logo, virksomhed, der sælger maling til erhverv og private.
Logo fra Danske Malermestre
Logo fra Odense Malerlaug