Vælg en side

Finansiering af malerprojekt

Nu er der ikke længere nogen grund til at udskyde renoveringsprojektet eller vente med at få frisket boligen op. I samarbejde med vores finansieringspartnere kan vi tilbyde, at du kan låne penge til dit malerprojekt. Du kan få finansiering helt op til 350.000 kr. til en lav rente. Alt efter dit størrelsesbehov og ønskede tilbagebetaling er der også mulighed for at låne rentefrit.

Få finansieret dit spartel- og malerarbejde hos RA Malerentreprise, så du kan få realiseret dine drømme i den rette kvalitet. Brug beregneren længere nede på siden og ansøg med det samme online. Og ellers kan du altid kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Ronny Andersen fra RA Malerentreprise med byggepapirer test

Finansieringsmuligheder, der passer dit behov

Du kan få 3 forskellige lånetyper til dit malerprojekt hos RA Malerentreprise. Låneberegneren nedenunder veksler automatisk over til den type, der passer til dine ønsker for beløb og afviklingsperiode. Det samme gør sig gældende, når du udfylder ansøgningen. Rentesatserne i beregneren opdateres automatisk.

Rentefri fastpris

Rentefri fastpris er låntypen til det helt lille lån, hvor du skal bruge mellem 4.500 kr. til 20.000 kr. Lånet har en rente på 0%, og du betaler det samme beløb tilbage hver måned i hele lånets periode.

Rentefri

Rentefri er låntypen til projektet, hvor du skal bruge 10.000 kr. til 75.000 kr. Lånet har en rente på 0%, og du har mulighed for at betale det tilbage på mellem 12-60 måneder.

Premium lavrente

Premium lavrente er lånet til det store projekt, hvor du skal godt omkring din bolig. Lånet kan finansiere 75.000 kr. til 350.000 kr. Lånet har en rente på 0,38% og kan betales tilbage på 72-180 måneder.

Vi samarbejder bl.a. om maling og værktøj med disse:

Logo fra Jotun, virksomhed der sælger maling
Logo fra Dyrup, en virksomhed der sælger maling
Logo fra Nordsjö
Würth-logo.